MINISTAR LONČAR: U nedostatku političkog programa Đilas napada porodicu Aleksandra Vučića

Novosti online

12. 05. 2021. u 18:27

TAMAN kad čovek pomisli da nas ništa ne može iznenaditi od likova poput Đilasa i njemu sličnih, oni nas ponovo iznenade i zaprepaste, izjavio je danas ministar Zlatibor Lončar.

МИНИСТАР ЛОНЧАР: У недостатку политичког програма Ђилас напада породицу Александра Вучића

Zlatibor Lončar

- U nedostatku političkog programa, ideologije, strategije i vizije, bez podrške međunarodne zajednice u koju toliko polažu nadu, nesvesni vremena u kojem živimo, ali itekako svesni svojih bankovnih računa, nemoćni i kukavni opet su se Aleksandru Vučiću 'suprotstavili' tako što su mu napali starijeg sina, stavljajući ga u kontekst nekakvih navijača i svih onih nečasnih rabota kojima su oni bili skloni dok su sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod. - saopštio je on.

- Samo jadnik i bednik poput Dragana Đilasa može da odobri puštanje takvog jednog napada na Danila Vučića, posebno što taj kukavički čin dolazi od iste one osobe koji je suze ronio zato što mu komšije skandiraju da je lopov, što je on tumačio kao atak na svoju decu.

- Pomislio bi neko da na gluposti Dragana Đilasa više ne treba da se osvrćemo i reagujemo, ali kad su deca u pitanju tu nema praštanja i okretanja glave na drugu stranu. Osim što je savladao sabiranje procenata, Draganu Đilasu bi bilo bolje da nauči nešto i o vođenju politike, ako već ima ambicije da se time bavi. Ili je te ambicije na krilima takve politike dosežu samo do Mauricijusa... - zaključio je na kraju ministar Lončar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije