PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Briselu, gde je danas imao niz odvojenih susreta sa najvišim zvaničnicima Evropske unije, sa kojima je razgovarao o budućnosti naše zemlje i nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

Sanja

26.04.2021. 20:10

U Briselu su se razmatrala mnoga vazna pitanja za Srbiju. Posebno je znacajno pitanje KiM, koje se zamrznutim konfliktom ne moze resiti. Beograd i Pristina treba da pokazu dobru volju za uspostavljanje dijaloga i mirno resenje problema. Posebno me raduju novi infrastrukturni projekti, koji su od velike vaznosti za Srbiju!

Zoran

26.04.2021. 20:21

Чули смо залагање за територијални интегритет БиХ и осталих држава од вас и шпанца али што не питасте важи ли то и за наше границе?

Jelena

26.04.2021. 21:19

Svaka investicija je značajna za našu zemlju i svi smo se nadali najboljem. Narod veruje u sve što se radi, to je sigurnost svih nas. Što se tiče Kosova i druga strana mora pokazati svoju volju za dijalogom i kompromisnom, ne možemo mi uvek biti uslovljeni

Ivana

26.04.2021. 23:37

Niko nikada nije zabeležio ovakav sjajan rezultat u jednoj važnoj poseti u Briselu. Hvala predsedniče na svemu što činite za našu državu i njene građane.Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za našu državu.