MIĆA MEGATREND O PALMI: Nije bilo podvođenja, ničeg lascivnog nije bilo!

Novosti online

25. 04. 2021. u 21:34

MIĆA Jovanović izjavio je večeras na TV Pink da ničeg lascivnog nije bilo na žurkama Dragana Markovića Palme.

МИЋА МЕГАТРЕНД О ПАЛМИ: Није било подвођења, ничег ласцивног није било!

Foto: Printskrin TV Pink

- Nije bilo podvođenja. Gospodin Palma, ovde prisutan, mi smo imali sukob, ali ja ga smatram i dalje prijateljem. To što su naveli, bilo je isprovocirano. Bio sam ljut. Ja se javljam da budem svedok gospodinu Palmi - rekao je Jovanović.

Foto: TV Pink Printskrin

Marinika Tepić iznela je žestoke optužbe na račun Dragana Markovića Palme, a gostujući u emisiji "Hit Tvit" Palma je rekao kako ne može da bude veseo, s obzirom na to da ga svakodnevno napadaju za nešto, kako tvrdi, što nije uradio. Objasnio je i kako su krenule optužbe za "bunga-bunga" žurke.

Palma je tokom gostovanja pokazao službenu belešku iz 2014. godine, a zatim ispričao kako je "Dragan Đilas tukao suprugu Ivu i to pred decom".

- Ne mogu da budem veseo kada vas svaki dan neko napada. Marinika nije tužilac, nisam osuđen! Vidite, nije lako da vas optuži radnica, a ne političarka, Dragana Đilasa, koja ima veoma visoku platu. Sve su slagali. Kako je to počelo? Ja sam rekao: "Gospodine Đilas, recite da li imate pare ili ne, zašto ste prebacili pare u neke druge države i da li ste platili porez?". To je bilo moje pitanje. Sutradan u Jagodinu su došle dve dane koje su rekle da je sve tajno u Jagodini, kako ja odlučujem gde će pare da se troše... Problem je što je Dragan Đilas pre 20 dana saznao da sam ja došao do dukumenta u kom se on optužuje da je tukao svoju suprugu. I da ću ja to da koristim u parlametnu i da iznosim šta je on radio. Međutim, to mene nije interesovalo- Ili ja da idem u zatvor ili Marinika Tepić. Ja od ovoga nikada neću da odustanem. Ja imam tri unuke, da je to neko uradio mojim unukama, ja bih mu oko upucao. Svi su bili. Ne postoji političar koji nije dolazio. Žele publicitet i da lažu, kao što su sve lagali. Marinika Tepić hoće preko ovakvih lažnih napada da dobije publicitet. Ja sam sada dobio najveću podršku. Više sam imao poruka nego kada sam postao gradonačelnik - istakao je Palma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)