"NEKO MORA DA ZAVRŠI U ZATVORU": Vučić o optužbama na račun Palme, Lečića i Aleksića

Novosti online

23. 04. 2021. u 20:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je večeras u Dnevniku RTS i između ostalog govorio o optužbama za seksualno zlostavljanje i slučajevima Mika Aleksić, Branislav Lečić i Dragan Marković Palma.

НЕКО МОРА ДА ЗАВРШИ У ЗАТВОРУ: Вучић о оптужбама на рачун Палме, Лечића и Алексића

Foto: Pritnskrin

Predsednik je istakao da do sada nije hteo da govori o ovoj temi jer to nije posao za politiku već za nadležne organe - sudove i Tužilaštvo.

- Srbija se podelila po tome ko je silovao a ko nije, nisam do sada hteo da se izjašnjavam po tom pitanju. To su suviše teške optužbe - rekao je Vučić i dodao:

- Kada vidim da se političari uključe u te priče, utroba mi se okrene.

Kao što je i Palma rekao, neko mora da završi u zatvoru, ili Marković ili onaj ko je to rekao. Ako se pokaže da je istina, biće jezivo, a ako nije biće još jezivije.

Šta će da kaže Marković posle svega svojim unucima. Politiku ostavite po strani, a zaštićenih nema.

Samo pitam ko će da mu vrati život ako optužbe nisu istinite. Bio sam četiri puta u Jagodini, ali mi nikada niko nije doveo devojke i žene. Ništa to ne mora da znači, ali opet kažem da je sve na policiji i Tužilaštvu - naglasio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!