POKRET SOCIJALISTA PORUČIO: Ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije - PS izlazi samostalno na izbore

Novosti onlajn

15. 04. 2021. u 19:33

VEČERAS je održana sednica Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista Vojvodine kojoj je prisustvovao i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ПОРУЧИО: Уколико СНС не кандидује Александра Вучића за председника Србије - ПС излази самостално на изборе

Foto: Novosti

Sa Pokrajinskog odbora PS-a je poručeno da je PS lojalan partner SNS-a, ali da će oni, ukoliko SNS ne kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika, izaći samostalno na izbore sa svojim kandidatom. 

- Pokret socijalista je lojalan i pouzdan saborac Srpske napredne stranke. 

- Mi se ne sklanjamo od udaraca i sa ponosom se borimo za ideje socijalne pravde i nezavisne, vojno neutralne, slobodne Srbije. Za nas su predstojeći predsednički izbori prelomni izbori koji će Srbiju ili vratiti u vreme vlasti tajkuna i puzanja prema NATO paktu ili Srbiju sačuvati kao stabilnu i slobodnu, ekonomski i bezbednosno razvijenu, toliko da može da sačuva i sebe i Srbe gde god da žive. 

- Zato pozivamo naše saborce iz SNS-a da što pre saopšte Srbiji da će Aleksandar Vučić biti kandidat SNS-a za predsednika Srbije. Vučić je odbranio Srbiju u teškim vremenima i učinio je moćnijom i boljom. Njegova kandidatura bi ujedinila sve koji veruju u slobodnu Srbiju i PS je na raspolaganju za svaku podršku i borbu. Vučić ima našu bezuslovnu podršku, a svaki drugi kandidat tek bi morao da je zasluži, zato, u slučaju da SNS ne izađe sa Aleksandrom Vučićem kao predsedničkim kandidatom, PS će samostalno izaći na predsedničke izbore sa svojim kandidatom - poručeno je sa sednice Pokrajinskog odbora PS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CIRKULARNI GRADOVI: Prilika za lepšu budućnost