DRAGAN ĐILAS JE VIŠE NEGO SUMNJIVO LICE: Miloš Vučević o brojnim aferama

Novosti onlajn

27. 03. 2021. u 11:57

LIDER stranke Slobode i pravde i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas raspolaže sa čak 53 aktivna računa u različitim finansijskim institucijama u 17 zemalja, na kojima je krajem oktobra prošle godine ukupno imao tačno 67.966.814,35 dolara.

ДРАГАН ЂИЛАС ЈЕ ВИШЕ НЕГО СУМЊИВО ЛИЦЕ: Милош Вучевић о бројним аферама

Foto Ž. Knežević

Miloš Vučević, kaže da očekuje da nadležne institucije otkriju odakle Đilasu novac.

- Umesto komentara, apelujem na tužišatvo i sve nadležne drzžvne organe da se pod hitno istraži otkud Đilasu 68 miliona evra na 53 računa u 17 zemalja sirom sveta, na kojima ima 67,9 miliona dolara.

A vama iz "Večernjih novosti" svaka čast na hrabrosti, da ne odustanete od traganja za potpunom istinom, bez obzira na sve pretnje, pritiske, tužbe i ucene kojima ste izloženi od strane milionera Dragana Đilasa i njegove plaćeničke bande. Uopšte nisam iznenađen da je Đilas ukrao više nego što pošten čovek može i da zamisli, i da su pisanja o tajnim računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj bila samo put ka vrhu ledenog brega, jer se iz profila koji je o Đilasu objavio "Krik" još 2018. uoči izbora u Beogradu, vidi da su njegove firme dok je bio na funkciji gradonačelnika ostvarile prihod od 80 miliiona evra.

Sada očekujem da nadležne državne institucije utvrde odakle Đilasu sav taj novac, kako je dospeo do računa u 17 zemalja širom sveta i koje je sve zakone Srbije prekrsio. Niko ne sme da bude zaštićen od provere porekla imovine, od toga da se "pročešlja" sve od računa do kola i aviona, i to za svakoga za koga se posumnja da je deo bogatstva sakrio i tako izbegao placanje poreza. A Dragan Đilas je više nego sumnjivo lice - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (40)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!