NOVA PROVOKACIJA EDIJA RAME: Albanski premijer uvredljivo reagovao na objavu srpskog predsednika - "Vučićeva karta od paučine"

Tanjug

20. 03. 2021. u 20:52

PREMIJER Albanije Edi Rama rekao je danas da je mapa Kosova i Metohije prekrivena srpskom zastavom koju je protekle nedelje objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić "karta od paučine" .

НОВА ПРОВОКАЦИЈА ЕДИЈА РАМЕ: Албански премијер увредљиво реаговао на објаву српског председника - Вучићева карта од паучине

Foto AP

- Ovo se dogodilo nakon one mape od paučine koju je nacrtao onaj prijatelj u Beogradu koji se igra sa marionetama na Fejsbuku - rekao je Rama tokom posete mestu Kukeš na severu zemlje, prenosi Reporteri.

On je dodao da "naravno, imamo različite pristupe kako ići u budućnost", ali da smo "u sadašnjosti jedno".

Vučić je 17. marta, na godišnjicu Martovskog pogroma, na Instagramu objavio mapu Kosova i Metohije prekrovenog srpskom zastavom i grbom.

On je u objavi naglasio da Srbija nikome ne preti, ali da je naučila lekciju iz vremena kada je bila gubitnik te da nikome više neće dopustiti da krene na Srbe, ma gde živeli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Vučić je poručio da Srbija neće dozvoliti da se ikada više ponovi pogrom nad njenim narodom kao što je bio 17. marta 2004. godine na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (29)

ElezM

20.03.2021. 22:19

Aleksandar Vučić je ispravno postupio i smatram da je pokazao svima koliko je veliki patriota i koliko poštuje svoju zemlju.Ponosan sam što Srbija ima takvog predsednik kakav je on.

Mijo

20.03.2021. 22:20

Opet provokacija od strane Edija Rame jer je on nesposoban političar koji se samo bavi provokacijama. Vučić je ovom slikom pokazao mnogo. Poštujem to što je uradio naš predsednik. Rama nek se bavi svojom zemljom a ne našom.

Bonaprta

20.03.2021. 22:56

Rama, a da ti objasniš tvojim sunarodnicima kako će tvoja država od paučine isto kao tkz.država Kosovo dronjak od države prestati da postoje vrlo brzo. Brže nego što ti misliš.

Boris

21.03.2021. 00:44

Kakve veze ovaj Rimokatolik Rama ima sa Haradinajem islamistom ili Albanci Hriscani sa Albancima muslimanima niti idu jedni kod drugih u posete niti se zene medjusobno niti kumuju nista oni nemaju zajednicko osim jezika