DAVIDOVIĆ NOVIM LAŽIMA PREVAZIŠAO SEBE: Selaković o Dakinoj optužbi o atentatu - mržnja prema Vučiću njegov jedini politički program

tanjug

10. 03. 2021. u 19:10

ČLAN Predsedništva SNS Nikola Selaković, povodom tvrdnje lidera Narodnog pokreta iz Crne Gore Miodraga Davidovića da iza atentata na njega i vladiku Joanikija stoji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ocenio je danas da je Davidović time prevazišao sam sebe i svrstao se među one kojima je, kako kaže, mržnja prema predsedniku Srbije jedini politički program.

ДАВИДОВИЋ НОВИМ ЛАЖИМА ПРЕВАЗИШАО СЕБЕ: Селаковић о Дакиној оптужби о атентату - мржња према Вучићу његов једини политички програм

Foto Tanjug

- Nije prvi put da Davidović laže kada govori o predsedniku Srbije, ali je ovoga puta prevazišao sebe optužujući ga za organizaciju ubistva, i to u trenutku kada državni organi Srbije pokušavaju da razotkriju delovanje kriminalne organizacije koja je, po mnogo čemu sudeći, radila na organizovanju uklanjanja samog predsednika - naveo je Selaković u pisanoj izjavi za javnost.

Za Selakovića je zanimljivo, pa i indikativno, da u trenutku kada državni organi Srbije sprovode opsežnu akciju borbe protiv organizovanog kriminala, poslednjih nekoliko dana iz naše i zemalja regiona pristižu sinhronizovani napadi na predsednika Vučića. Većina tih napada, navodi, obiluje naizgled opasnim tvrdnjama i kvalifikacijama za koje ozbiljan čovek relativno brzo utvrdi da su "notorne gluposti i laži".

- Tako je i sa rečima Davidovića, koji se svrstao u red onih koji su opsesivno opsednuti Aleksandrom Vučićem i kojima je mržnja prema predsedniku Srbije jedini politički program - naveo je Selaković.

Dodaje i da se Davidović oglasio pošto je utvrđeno da je njegova firma pokušala u Srbiji da radi nešto mimo propisa, a državni organi to zaustavili.

Selaković je uveren da će državni organi Srbije, onako kako se bore protiv organizovanog kriminala i "seku krake mafijaškoj hobotnici", baviti i pokušajem ubistva u beogradskom hotelu "Kraun plaza".

On je poručio da Srbija ostaje posvećena miru i stabilnosti u regionu, i Crnoj Gori i ostalim komšijskim državama želi sve najbolje, ali neće dozvoliti da "različiti likovi na njoj leče svoje političke ili kvazi-poslovne frustracije".

Davidović je ranije danas, kako su prenele Vijesti, rekao da je "atentat na njega i Joanikija izvela grupa koja je izvršila, prema srpskoj štampi, mnoga nedela...", a da je organizator Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a