VUČIĆ OBJAVIO: Aleksić je sve slagao oko Jovanjice, moj brat ga je pobedio na sudu

Novosti online

14. 02. 2021. u 23:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je slučaj "Jovanjica" bio pokušaj napada na njega koji je trebalo, kako je rekao, "da ide zajedno sa akcijom ove organizovane kriminalne grupe".

ВУЧИЋ ОБЈАВИО: Алексић је све слагао око Јовањице, мој брат га је победио на суду

Foto: Pink Printscreen

- Pre nekoliko dana moj brat je pobedio na sudu onog secikesu koji je pljačkao budžet, sve tastom i taštom u Trsteniku, i dobio Alekisća (Miroslava) koji treba da plati 300.000, to još nije pravosnažno već prvostepena presuda - kazao je Vučić u emisiji Hit Tvit na Pinku, dodajući da to niko nije objavio, ali da su se svi mediji bavili tim slučajem "Jovanjica".

To niko nije objavio, zato što je Aleksić sve slagao oko "Jovanjice, naglasio je Vučić i zapitao šta je to bilo u "Jovanjici".

Istakao je da je to zapravo bio pokušaj napada na njega koji je trebalo, kako je rekao, "da ide zajedno sa akcijom ove organizovane kriminalne grupe".

- Oni nisu verovali da nikakav kontakt nismo imali sa njima... Ustanovljeno je sa kim su imali kontakte i jedva čekam glavni pretres, pa će svima da postane jasno u Srbiji - naglasio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a