HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, ČULE SE JEZIVE PRETNJE: Ponesi pištolj da rešimo to, Čanak izazvao Šešelja na dvoboj

Novosti online

02. 02. 2021. u 10:49

PREDSEDNIK Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, gostujući u Jutarnjem programu TV Hepi kod Milomira Marića, pozvao je lidera radikala Vojislava Šešelja na dvoboj, poručivši mu da bira oružje...

ХАОС У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ, ЧУЛЕ СЕ ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ: Понеси пиштољ да решимо то, Чанак изазвао Шешеља на двобој

Foto: Printscreen

Kometarišući incident koji se sinoć dogodio u Marićevoj "Ćirilici", kada su Šešelj i Dragoslav Bokan ušli u verbalni duel sa Čedomirom Jovanovićem, posle kojeg je lider LDP napustio studio, Čanak je Šešelja i Bokana nazvao smećem i nakon salve uvreda na njihov račun ih pozvao da dvoboj.

- Govorim vrlo ozbiljno! Ta gomila smeća, od Šešelja i Bokana pa nadalje, sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju... Da ih vidim, sve te delije i junačine bez badigardova... Evo, gospodo, birajte oružje, 'ajde da to rešimo jedno zauvek! - rekao je Čanak.

Na Marićevu opasku da je još u vreme Slobodana Miloševića učestvovao u TV duelima sa Šešeljom, i da ga je Šešelj, kao i mnoge druge, uvek pobeđivao, Čanak je rekao:

- Ti stvarno misliš da je on nekog pobedio? Njegovi prostakluci, njegova nadvikivanja... To je jedan najprizemniji sarajevski ulični fazon koji je on pokupio kao seljače koje je tamo došlo u školu...

Čanak je, ne spuštajući ton, zatim ponovo Šešelju uputio poziv na dvoboj:

- Vojislave Šešelju, čekam te gde hoćeš i kad hoćeš s pištoljem, ponesi i ti tvoj, pi*ka ti materina, koji si potezao na studente! Da te vidim da rešimo to nas dvojica već jednom zanavek!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri