TAČIJU STIŽE FINANSIJSKA POMOĆ: Bedžet Pacoli objavio da je razgovarao sa "Zmijom" i otkrio planove za teroriste u pritvoru

Novosti online

25. 01. 2021. u 08:52

ТАЧИЈУ СТИЖЕ ФИНАНСИЈСКА ПОМОЋ: Беџет Пацоли објавио да је разговарао са Змијом и открио планове за терористе у притвору

Foto: Tanjug/AP Photo

PREDSEDNIK ANK Bedžet Pacoli izjavio je da je razgovarao telefonom sa bivšim predsednikom tzv. Kosova Hašimom Tačijem, koji se nalazi u zatvoru u Hagu zbog optužbe za ratne zločine, ali da razgovor nije bio o političkim temama, piše LJajmi.

– Da. Imao sam dva telefonska razgovora poziva sa njim. Razgovarali smo normalno, nisam primetio da tamo pati. Tači je vrlo smiren i pravda će trijumfovati – rekao je Pacoli.

Na pitanje šta bivši predsednik misli o izborima i trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji, Pacoli je odgovorio da sa Tačijem nije razgovarao o politici.

Pacoli je dodao i da će finasijski pomoći svim optuženima pred Specjalnim sudom za ratne zločine OVK.

– Bez obzira da li su moji prijatelji ili ne, oni su tu i suočavaju se sa pravdom i sigurno zaslužuju pomoć. Čak i javnost zna da se nikada nisam povukao iz ovih pitanja i da ću stajati iza onoga što sam rekao. Pomoći ću i verujem da će i drugi građani pomoći – rekao je Pacoli.

Predsednik ANK je dodao da veruje u nevinost optuženih, kao i da će oni izu sudskih procesa izaći kao pobednici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)