POVODOM uvredljivih ocena o Beogradu koje je Boris Dežulović izneo u razgovoru za srpske medije, sociolog i direktor Kulturnog centra Novog Sada Bojan Panaotović ocenio je danas da je „Beograd, na žalost, kroz svoju istoriju navikao da ga zasipaju, što bombama, što ideološkim i kvaziintelektualnim pomijama kao što su ove, najsvežije, iz pera Borisa Dežulovića“.

Mika

13.12.2020. 20:13

Bravo, da je on neki covek sada bi trebalo da se bar postidi, ali on ce nastaviti sa svojim pisanjem i bez trunke stida ponovo zakucat na vrata kasabe jer jednostavno nema obraz i mnogo toga od coveka.

Marko

15.12.2020. 14:44

Svaka cast za tekst. Da podsetim , Parni Valjak i Dino Merlin su po tri noci uzastopno napunili Beogradsku Arenu. Da je grad koji mrzi ne bi prodali ni 100 karata.I niko nije pretio laznim ili pravim bombama u Areni iako je i Bgd.i NS i cela Srbija udomila min 300.000 nevoljnika iz Slovenije , Hrvatske,BiH i Kosova. Samo bih jos dodao : kraljevinu SHS se pretezno stvorili Srbi i napacena Srbija. Da se nije rapala Austro Ugarska pitanje je sta bi bilo sa Slovenijom i Hrvatskom Gotovo svih 7 ofanziva u II svetskom ratu su vodjene gotovo iskljucivi u krajevima sa Srpskim zivljem. 100 djaka za 1 ubijenog Nemca se desavalo u Kragujevcu( Streljani 5 -3) a ne u Zagrebu ili negde u Hrvatskoj.Pametnom dosta.