VULIN: Koraks Vučiću crta metu nadajući se da će neko i da je pogodi

Novosti online

28. 11. 2020. u 17:17

MINISTAR unutrašnjih poslova i predsednik PS-a, Aleksandar Vulin izjavio je da "kada nestanu ideje ostane mržnja, kada nestane duha ostane pakost, kada umetnik postane službenik tajkuna, ne ostane ništa", a povodom karikature Predraga Koraksića Koraksa na kojoj se vidi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ogromna meta preko njegovih grudi.

ВУЛИН: Коракс Вучићу црта мету надајући се да ће неко и да је погоди

Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin / Foto Tanjug

- Koraks Vučiću crta metu nadajući se da će neko i da je pogodi. Da to neko drugi podjednako neduhovito i podjednako glupo nacrta preko njegovog tela, Koraks bi cvileo do Brisela i nazad, a Tanja Fajon bi nosila majicu sa Koraksovim likom i tekstom podrške. Kada nestanu ideje ostane mržnja, kada nestane duha ostane pakost, kada umetnik postane službenik tajkuna, ne ostane ništa - poručio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući Koraksovu karikaturu na kojoj je predsednik Vučić koji sebi na grudima crta metu.

Podsećamo, u dnevnom listu "Danas" pojavila se karikatura Predraga Koraksića Koraksa na kojoj se vidi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ogromna meta preko njegovih grudi koju, prema karikaturi, crta sam sebi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!