MINISTAR VULIN: Stubla da objasni ulogu Tačija u ubijanju Srba

Tanjug

25. 11. 2020. u 19:43

МИНИСТАР ВУЛИН: Стубла да објасни улогу Тачија у убијању Срба

Foto Z. Jovanović

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da bi ministarka spoljnih poslova u privremenim prištinskim institucijama, Meljiza Haradinaj Stubla, "pre nego što izgovori ime Aleksandra Vučića", trebalo da kaže koja je uloga bivšeg kosovskog predsednika Hašima Tačija u ubijanju Srba i prodaji njihovih organa u Žutoj kući.

-Pre nego što Haradinaj Stubla zatraži izvinjenje od Srba neka najpre na kolenima izgovori imena streljane srpske dece u Goraždevcu i ubijenog dvogodišnjeg Danila Cokića, streljanih žetelaca u Starom Grackom- naveo je Vulin za Kosovo onlajn, povodom izjave Haradinaj Stuble da Vučić neće dobiti dozvolu da poseti KiM dok se, kako se izrazila, ne izvini za genocid i dok njegovi počinioci ne budu izvedeni pred lice pravde.

On je dodao da bi politicari u Prištini trebalo da "prestanu da lažu sebe i druge kako su njihovi sunarodnici bili jedine i nevine žrtve u ratu na KiM". "OVK je činio toliko zločina da su čak i zemlje koje su bombama pokušale da naprave nezavisno Kosovo, morale da formiraju poseban sud samo za njih. Ne prave se sudovi za žrtve i borce za slobodu, ali za zlocince i ubice, da", naglasio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)