REČI PODRŠKE I SOLIDARNOSTI: Vulin poslao telegram saučešće povodom napada u Beču

Novosti online

03. 11. 2020. u 13:50

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je danas telegram saučešća saveznom ministru unutrašnjih poslova Republike Austrije Karlu Nehameru povodom žrtava terorističkih napada u Beču.

РЕЧИ ПОДРШКЕ И СОЛИДАРНОСТИ: Вулин послао телеграм саучешће поводом напада у Бечу

Foto: Ministarstvo odbrane

"U ime Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i svoje lično ime, dozvolite mi da Vama i porodicama nastradalih uputim izraze iskrenog saučešća povodom tragičnog terorističkog napada u Beču, koji najoštrije osuđujemo.

Ističemo da samo udruženim snagama i odlučnim delovanjem možemo da se suprotstavimo terorizmu i doprinesemo postizanju globalnog mira i bezbednosti.

U ovom teškom trenutku upućujemo reći podrške i solidarnosti austrijskoj policiji, pred kojom stoji težak zadatak da požrtvovanim radom ponovo uspostavi mir i stabilnost u zemlji.

Uveravam Vas da će Savezno ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Austrije uvek imati pouzdanog partnera u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije i da će moći da računa na našu iskrenu podršku i pomoć.

Uvaženi kolega, želim Vam da ostanete jaki i istrajni u ovoj borbi, a povređenim građanima brz oporavak“, navodi se u telegramu saučešća ministra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)