DAČIĆ SE DRŽAO ZA GLAVU DOK JE PALMA GOVORIO U SKUPŠTINI: Ivica voli da se ljubi, a ja dobio koronu

Novosti online

22. 10. 2020. u 12:06

ДАЧИЋ СЕ ДРЖАО ЗА ГЛАВУ ДОК ЈЕ ПАЛМА ГОВОРИО У СКУПШТИНИ: Ивица воли да се љуби, а ја добио корону

Foto: N. Skenderija

LIDER JS Dragan Marković Palma ispričao je nekoliko zanimljivosti u Narodnoj skupštini, a tokom govora, njegov koalicioni partner predsednik SPS Ivica Dačić držao se za glavu.

Palma je ispričao kako nije u redu to što Dačića napadaju da je pevao kao ministar spoljnih poslova.

- On je jedan od najveselijih političara i izuzetan čovek. Svojim gestovima je oduševljavao sve strane delegacije i ja sam ga lično nekoliko puta zvao kada su kod mene u Jagodinu dolazili investitori. Njemu nije bio problem da zapeva, a taj gest bio je presudan za sklapanje poslova od izuzetnog značaja za građane Srbije - rekao je Palma.

On je istakao da delegacija u kojoj se nalazi Dačić stalno kasni, ali ne zato što ustaju kasno već zato što ih narod voli i zadržava gde god idu.

- Dačića svugde dočekaju i zadrže. Eto, on se i ljubi sa svima, a ja sam dobio koronu - rekao je Palma.

Lider JS je potom rekao da je korona kod njega potrajala 40 minuta.

- Imao sam koronu 40 minuta. Toliko mi je trajala temperatura i sve me je prošlo - rekao je Palma.

- Ivica Dačić je skroman čovek. Da vam kažem, on je na moru bio za ovih 12 godina pet puta i to sam ga ja vodio u Grčku, gde je najjeftinije u Paraliji, gde svi jedu giros! Ivica i ja jedemo giros sa ljudima. Dok nije postao ministar inostranih poslova imao je jedne pantalone, odnosno dva para. Jedne one što nose električari pa stavljaju šrafciger u džep i onda je bila kritika njegovih savetnika da kažu, "ej, bre, čoveče ne predstavljaš ti samo sebe". Jedva smo ga naterali da kupi tri odela! - rekao je Palma.

Tokom njegovog govora, Dačić je, iz nepoznatih razloga, pokrio lice rukama, pa je delovalo kao da jedva čeka da Palma stane sa svojim govorom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)