NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ: Ana Brnabić pravi izbor predsednika Vučića

Novosti onlajn

05. 10. 2020. u 22:05

NIKOLA Radosavljević, narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini pruža punu i bezrezervnu podršku odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da za mandatara nove Vlade Republike Srbije imenuje dosadašnju premijerku Anu Brnabić.

НИКОЛА РАДОСАВЉЕВИЋ: Ана Брнабић прави избор председника Вучића

Foto: Privatna arhiva

- Kao i mnogo puta do sada i ovoga puta predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, napravio je  pravi izbor sa Anom Brnabić koja uživa veliki ugled kako kod građana Srbije tako i kod kolega iz celog sveta. Ana Brnabić uživa i veliko poverenje građana Jagodine, koji su veoma zadovoljni njenim dosadašnjim radom i to u svakodnevnom kontaktu sa građanima mogu i da čujem. Vredno je radila i svakodnevno se isticala brigom za Srbiju i svakog građanina, u borbi za bolji život i viši životni standard. Nema sumnje da će tako biti i tokom novog mandata Ane Brnabić - zaključio je Radosavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TENKOVI KAO PONOS SRBIJE: Pogledajte demonstraciju sile na Pešteru (VIDEO)