MANIR da Beograd optužuje za mešanje u unutrašnja pitanja Crne Gore vladu u Podgorici ne napušta ni u poslednjim danima mandata, dok narod posle pobede opozicije na izborima čeka da i zvanično bude odsviran kraj trodecenijskoj eri DPS Mila Đukanovića.

Gojko

21.09.2020. 09:16

Milo je najavio da je spreman da promeni i životnu i radnu sredinu-i to odlaskom u neku šumu.Verovatno će Duška Markovića postaviti za referenta za paljenje logorske vatre.

Gojko

21.09.2020. 09:39

@Gojko - Ali kad bolje razmislim,njih dvojica su ekonomisti,i u toj šumi mogu dobro zaraditi ako pronađu skupocene tartufe,taman da kupe još po koji Roleks.

Ivan Zgrozeni

21.09.2020. 09:44

Dacic i Vulin nepotrebno dizu tenzije. U tome se slazem. Nesto drugo mi je palo u oci. Crnogorcima smeta poseta grobu pokojnog Bulatovica ciji ubica nikada nije pronadjen ali je ovim uperen prst u pravcu u kojem bi trebala da ide istraga.

GOXY BEOGRAD B V

21.09.2020. 10:53

Микице - можеш само да плачеш и слиниш и лажеш, као што радиш деценијама. ,,Мамице узели ми (јачи) играчку, уууаааааа !!'' А ови наши би могли напокон да кажу све што мисле и знају о овом паћенику и да се поднесе тужба за вређање части и достојанства нас СРБА и наше прелепе СРБИЈЕ. СРЕЋАН ДАНАШЊИ ПРАЗНИК -МАЛА ГОСПОИНА- СРБИ ПРАВОСЛАВЦИ