GIK PONOVO PONIŠTIO IZBORE U ŠAPCU: Naprednjaci najavljuju žalbu Upravnom sudu

A.D.

16. 09. 2020. u 11:47

ГИК ПОНОВО ПОНИШТИО ИЗБОРЕ У ШАПЦУ: Напредњаци најављују жалбу Управном суду

Foto: A.D.

GRADSKA izborna komisija Šapca, ponovo je donela rešenje da, zbog navodnih nepravilnosti, obori izbore na 20 od 27 biračkih mesta.

Kako smo čuli, naprednjaci najavljuju žalbu Upravnom sudu, pa će ta institucija dati konačnu reč da li se glasanje ponavlja i na koliko birališta.

U Šapcu su 5. septembra ponovljeni izbori na 27 od 100 biračkih mesta, ali je već u izbornoj noći lista Nebojše Zelenovića najavila da će oni opet biti poništeni. Pobedu iz juna, potvrdila je SNS koja je i tada imala većinu da samostalno formira vlast.

U međuvremenu, naprednjacima se priključio pokret Zapadna Srbija, dosadašnjeg predsednika Skupštine grada Nemanje Pajića. Zajedno sa tim pokretom SNS sada ima široki front od 43 od ukupno 69 odbornika u šabačkom lokalnom parlamentu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Sasa L

16.09.2020. 13:32

Zelenovicu, dokle vise? Pomiri se sa cinjenicom da te narod vise ne zeli i ne gnjavi gradjane Sapca. Sabac gubi vreme bespotrebno, tuzakanje i odugovlacenje ne moze promeniti volju gradjana.

Misterija

16.09.2020. 17:45

@Sasa L - On može da se pomiri ali nemože dušan petrovic zbog kradje iz budjeta grada šapca idu na robiju 100 posto a prodaju poštenje pa neide odlaze čovek robiju