SNS ŠABAC: Zabrinuti jer GIK ne zakazuje sednicu

Tanjug

06. 09. 2020. u 21:34

СНС ШАБАЦ: Забринути јер ГИК не заказује седницу

Foto: A. Delić

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu izrazio je danas zabrinutost činjenicom da Gradska izborna komisija još nije zakazala sednicu na kojoj bi trebalo da proglasi rezultate lokalnih izbora, posle ponavlanja na 27 biračkih mesta.

Ta stranka podseća da bi rezultati po zakonu morali da budu saopšteni u roku od 24 sata od zatvaranju biračkih mesta.

"Imajući u vidu na koje sve načine se vlast u tehničkom mandatu dovijala da spreči očigledni izborni debakl dosadašnje vladajuće koalicije, izražavamo bojazan da su i u ovom slučaju spremni na kršenje zakona zarad ličnih i stranačkih interesa", navode šabački naprednjaci.

Oni su takođe svim građanima koji su im u ogromnom broju ukazali poverenje i svojim glasovima potvrdili njihovu ubedljivu pobedu.

"Pobeda srpskih naprednjaka još je veća imajući u vidu katastrofalne izborne uslove u kojima su Dušan Petrović i (odlazeći gradonačelnik) Nebojša Zelenović organizovali ove izbore i sve opstrukcije koje su sproveli", kaže se u saopštenju.

Još samo Zelenović i Petrović da čuju za rezultate izbora, pa da zakažu sednicu Gradske izborne komisije. Čim se oporave od šoka izazvanog činjenicom da su izgubili uprkos svim lažima, krađi, kupovini glasova, ucenama birača, pretnjama i kršenju ustava i zakona Srbije, ističe Gradski odbora SNS Šabac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)