IMAM za vas iznenađenje. Očekujemo da danas priznate Kosovo. Spremili smo investicije od najmanje milijardu dolara i krećemo u novu epohu!

Čiča Gorio

06.09.2020. 14:42

Izgleda da imaju još para od onog zata od jevrejski zuba? Pa da potplate Srbe? Nisu Srbi više za pare. Sada treba da se vidi istina? Danas je civilizovan Svet...

Prellee

06.09.2020. 15:06

Marija Zaharova nije imala namjeru uvrijediti Vucica.Negovu malenkost sjedenja pred GOLIJATOM, kao nekog gresnika iz proslosti, izuzetnicima kako ih ona naziva sve, zeljela je poslati poruku.Ti izuzetnici zele da se pitaju za sve, na Zapadu, na Istoku (bar tako misle), na Sjeveru i siromasnom Jugu.Poruka je namjenjena tim greedy ljudima, tim bully drzavama koji su nas bombardovali bez razloga i opasanost za njih same.Vucica su sa pitanjem, zlonamjerni novinari naveli na pogresno tumacenje poruke Zaharove.Zna ona domet Vucica kod takvih ljudi.

dragan

06.09.2020. 16:05

ma kakva saradnja sa njima bajden ce pobediti za par meseci i sve to ponistiti i narediti ili priznajte kosovo ili sankcije.Od ameranista dobro oni gledaju sebe da obezbede drugi za njih nisu bitni gazice preko leseva samo da oni zarade...

Zoran USA

06.09.2020. 18:18

@dragan - Čovječe okani se politike bolje bi ti bilo da pečeš rakiju. Kada bi se to tek tako poništilo,kako ti mislis. Možda tamo na balkanu sa voćstvom Đilasa i Jeremivica ali ne ovde kod nas u Americi.

razlike

06.09.2020. 21:45

@dragan - Da ti objasnim američki sistem i kulturu i razlike od našeg. Kod njih kad potpišeš ugovor i rukuješ se to je svetinja i kraj . Nema posle raznih tumačenja, obaranja ugovora na sudu, nisam to mislio, predomislio sam se i slično Dakle ta nezrelost koju mi imamo i socijalizam kod njih nema, jer se oni uče od malih nogu da zarade,svako za sebe odgovara i bori se, a privatna svojina je svetinja. Samim tim i odgovornost pojedinca. Dakle tamo imamo odgovornost pojedinca a kod nas socijalistički kolektiv (gde nemA odgovornost pojedinca) Zato kod njih ugovor i reč su svetinja a kod nas idi mi dodji mi. Stoga da, Bajden će morati da počtuje to.

Filip

07.09.2020. 11:38

@razlike - Da Amerikancima je dogovor svetinja , zato je Trump izašao iz nuklearnog sporazuma sa Iranom kojeg je potpisao Obama. Kad dođe nova administracija i novi ljudi, mijenja se i politika. Ako Biden pobjedi on neće imati namjeru promijeniti ovaj sporazum, ali će biti oštri prema Srbiji

Che Guevara

07.09.2020. 16:44

@dragan - Biden nema ni najmanje sanse na ovim izborima, a to sto se vidi na cnn-u I N1 nema veze sa realnoscu ( Soroseva ekspozitura) ljudi obozavaju Trampa za razliku od Old Joe Biden koji pojma nema sta prica pred Kamehameha I spopada deci I zene u javnosti....tu je samo kao nekakav imidz iz proslosti... Pozdrav iz SAD-a!

Duh Vremena

06.09.2020. 16:10

Ja tu vidim da svakim potezom jedne i druge strane dolaze kompanije, fondovi i kapital koji je u privatnom vlasnistvu ovog puta amerikanaca, to je jedan od njihovih ciljeva, oni ce biti vlasnici svih drzava na balkanu i radicemo za njih.

aaa

06.09.2020. 19:48

Kako su ,,jadni,, ovi amerikanci! Što je to Trampu toliko bitno da Izrajel prizna KiM. Mogliste i bez Amerikanaca da ga priznate nego ste nas zajedno sa amerikancima ucenili. Iz drugog svetskog rata Srbi i Jevreji imali su isti problem progonjenja i ubijanja. Šta je sda bilo?????

BOGDAN

08.09.2020. 02:54

@aco - bajden NEMA NIKAKVU SANSU DA POBEDI SLOVENSKOG ZETA DANOLDA TRAMPA IZA KOGA STOJI CELA SRBIJA I CEO SRPSKI NAROD+DANOLDU TRAMPU PORED SRBA CUVA LJEDGA I VLADIMIR VLADIMIROVIC PUTIN RUSKI 007.A SIPTARI SLOBODNO MOZE DA GLASAJU ZA bajdena pa moze da mu podignu i SPOMENIK ODMA PORED PEDOFILA BILI KLINTONA.