PO ko zna koji put propali političari poput Vuka Jeremića, vedete pogubne spoljne politike i direktno odgovornog lica za to što je presudom Međunarodnog suda pravde Kosovo udaljeno od Srbije, utrkuju se ko će više da „pljune“ sopstvenu državu, i ko će više laži da podmetne na putu njenog napretka, rekao je Miloš Vučević, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Komentari (19)

Pavle

30.08.2020. 18:12

Sve ono lose sto su uradili dok su bili na vlasti Jeremic i Tadic pokusavaju da pripisu ovoj vlasti.Ali narod dobro pamti pa im i ovo omalovazavanje svoje drave nece poci za rukom.

Vera

30.08.2020. 18:48

Eeh bas! Vucevic je lepo rekao. Zalosno je to: kakvi li su to interesi bitniji od svoje zemlje, za nekoga koji ima pretenzije da vodi drzavu??? Ne mogu da razumem. Bas svi iz opozicije kao da se takmice ko ce najvise da blati Srbiju! Nije Vucic meta nego Srbija.

Kole

30.08.2020. 19:37

Zašto da ne kada nema sankcija za to Zašto u parlamentu i pored zapadnog protivljenja se ne uvede šta je politička borba,a šta neprijateljsko delo protiv naroda i države.- Ovde kod Jeremića je bar lako definisati.

Jana

30.08.2020. 20:07

Kao lisica kojoj je kiselo grožđe koje ne može da dohvati. Tako i oni, nisu uspeli da se dokopaju vlasti, pa im sad njihova država ne valja i samo kritike za nju imaju. Izdajnici!