SRBIJA se sada nalazi u retko dobroj geopolitičkoj situaciji, u trenutku kada je samoproglašena vlada u Prištini veoma oslabljena i podeljena, a protiv Hašima Tačija pokrenuta istraga. Treba iskoristiti ovu istorijsku priliku.

Sale

30.08.2020. 09:48

Razgraničenja treba da bude. Tamo gde je bilo pre juna 99. Mi sa jedne strane a šiptari kod sebe sa druge strane. Nego nam ih Tito doveo i zagadio kolevku Srpskog naroda njima.

Sandra

31.08.2020. 10:43

@Sale - Sine polupismeni, poluobavešteni, problem na Kosovu je mnogo stariji. Da si čitao Domanovića znao bi da ga i on pominje kao svakodnevnu srpsku priču. Jugoslavija je bila zemlja koja poštovala različitosti. Dok su došli Srbi, izgubljeno je i Kosovo, a približan status onom bi bio i nezabilježen uspeh diplomatije.

Prellee

30.08.2020. 14:57

Vrlo dobar dijalog, jos bolji odgovori.Jednostavno razumije situaciju i drugacije prica od mnogih zapadnjaka, sa vise nade, sa mnogo optimuzma, sa nadom da se opet normalno zivi.Svaka pohvala na ovakvim razgovorima.

Goran Messing

30.08.2020. 18:20

Svako ko pregovara sa tzv.Kosovom je naligitiman jer je to dio Srbije ,samo se sa Albanijom moze pregovarati i to za Skadar u zamijenu za dijove preševa ,nikako cijelog Kosova !

JUGO

30.08.2020. 19:31

Bice drzava kad vrba rodi grozde..Ovi sto sada tamo sede i mastaju nece to doziveti u svom zivotu mislim na albance..Za Srbiju nema nikakih problem sto da im da drzavu neka im da USA ili Nemcka Francuska Engleska neka im oni daju od svoje zemlje pa neka stvoru drzavu novu kad njih kad ih toliko volu illi!!!Kad tad Kosovo i Metohija ima dase osvoje nazad,,etto neka nato izade od datlen pa da vidimo koliko ce jos neki siptar tu da trazi drzavu,,:)