RATKO Mladić je osuđen na osnovu presuda drugim srpskim oficirima.

Dragan

28.08.2020. 09:05

Generale, mogu da vas osude i zatvore ali niko ne moze da vam uzme cast, ugled i postovanje koje uzivate u narodu kao sto ne moze da vam odezme sve sto je vojska pod vasom komandom ursdila od Prijedora do Zvornika, od Broda do Trebinja. Bicete zauvek upamceni u istoriji kao veliki vojnik, rodoljub i humanista a sudije, tuzioca, lazne svedoke i one koji su vas zarobili i prodali pamticemo kao bezvredni besprizorni olos. Sve za cast, cast ni za sta!

Vojnik RS

28.08.2020. 20:20

@Dragan - Djenerale, služio pod vašom komandom i opet bi. Vi ste za mene veličina kakve nema. Nikada vas neću zaboraviti i dok je mene živa rado vas spomenem.

GENERALA SU OSUDILI ZATO STO JE SRBIN

28.08.2020. 09:27

Da je Gen. Mladic kojim slucajem, ustasa, siptar ili mudzahidin, davno bi on bio oslobodjen svake optuzne. NACISTI TUZE NACISTI SUDE, i to je to.

Kum

28.08.2020. 11:01

Ako je odbrana onemogucena da u regularnim putem valjano predstavi svoje dokaze pred medjunarodnim sudom onda valjda nasa drzava treba da reaguje zbog toga? Ili su jos uvek na vlasti oni isti petokolonasi koji su ovog coveka poslali u ruke (blago receno) haskoj bandi? Ni do dan danas nismo u stanju da organizujemo naucni simpozijum na temu Srebrenice iako se o tome govori 15 godina. Znaci da je nekome kod nas u interesu da tako bude.

iljia

28.08.2020. 15:24

Kao prvo Raspad Jugoslavije,tu su domaca bivsa Braca,od Klagenfurta do Bajakova,igrali glavnu ulogu o lazima i izmisljotinama da te Bog sacuva,i kad je to sve Delomicno uspevalo onda su se okomili na JNA. u koju sam se i ja Kleo medzutim i tu je bilo puno Izdajica i Prevrtaca koji su pobegli u Svoje.Ostao je jedan General koji je hteo da cast JNA. Bude onakava kakv je i morala da bude.General Mladic je hteo na kraju da spasi sto se spasit moglo,ali i tu nije kraj njega bilo sve Lojalno,neki su se izvukli neki pokajali neki ucutili za sva vremena.A Hag mora da kao neka organizacija dokaze sta oni rade u Hagu,smo Narode kad se vide Sudije Sve vam je jasno oni o celoj Prici nemaju pojma vec im je dato sta da rade,da bi se oni koji su tu celu LAKRDIJU IMENOVALI SVE SVALILI NA SRBE i tu je Kraj. Kakav Genocid,pa Ameri bi morali svi da budu celog Zivota u Zatvoru sta su sve gde ucinili ,pocev Hirosime,do Iraka.

Sale

28.08.2020. 15:49

A šta smo kao drugo mogli očekivati od te zapadne nakarade od takozvanog suda? Pa ludi su bili oni koji su sa njima "sarađivali". Ili ludi ili izdajice.

Prellee

28.08.2020. 16:00

I sad ce svijet biti bolji!? Malo sutra, Srbi su branili sebe u ovom ratu i bilo je zrtava, jer svaki rat trazi zrtve, trazi umiranje, slavi smrt i bijedu....Za ovu nesrecu trebali su odgovarati oni koji bi "zrtvovali mir za nezavisnu drzavu" kao i oni bully ljudi iz NATO alijanse i politicka garnitura koja je izvrsila agresiju na Srbe, treci put u XX vijeku.Znaci nevini su svi, sutra ce napraviti i cetvrti zlocin, jer im je ovaj zlocin sa duse skinuo HAG, palata "pravde" i "zakona".Kako prividno i neodgovorno za sutra, za buducnost i njih i nas.

Spasko Imanjic

28.08.2020. 16:38

zar ne postoje dokazi da su pedofil Klinton i pedofilski NATO financirali naciste , teroriste i ostale kriminalce i izvrsili agresiju na Jugoslaviju i Srbiju .

bane

28.08.2020. 16:38

Sta reci a ne zaplakati,Srbi isporucuju svoje gradjane da ih ubijaju u nacistickom gradu Hagu gde ne postoji pravda.Nadam se da onaj odozgo ,[ako ga ima] ,vidi ovo i da ce zasleznu kaznu doziveti ove sudije ,da umru u najtezim mukama . ,a i svi oni Srbi koji isporucuju svoj narod.Dabogda ih stigla kletva.