VUČIĆ OBIŠAO BEOGRAD NA VODI: Predsednik na Instagramu postavio ovaj video

Novosti online

26. 08. 2020. u 13:18

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Beograd na Vodi sa rukovodstvom Republike Srpske.

ВУЧИЋ ОБИШАО БЕОГРАД НА ВОДИ: Председник на Инстаграму поставио овај видео

Foto: Instagram

- Ugostili smo danas rukovodstvo Republike Srpske i pokazujemo sve ono čime se ponosimo. Posebno sam ponosan na projekat @belgradewaterfront na ove fantastične, velelepne zgrade, na Klinički centar iza koji možete da vidite i koji gradimo, na sve to što smo promenili u Beogradu. Od smetlišta, đubrišta, najgoreg mesta, za okupljanje najgorih, napravili smo jedno od najlepših mesta u Evropi i svetu. Ovo je mesto gde radi u ovom trenutku 1.700 naših radnika, 1.700 ljudi dobija plate i srećan sam što će ovo biti jedan od najlepših delova Beograda, najlepših delova Srbije. Toranj iza mene biće najviša zgrada u čitavom delu Evrope. Ponosan na Srbiju, ponosan na naše prijateljstvo i bratstvo sa Srpskom. Živela Srbija! - napisao je predsednik na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (51)

SUDIĆE NAM VIŠI SUD U BEOGRADU:Radikal Miljan Damjanović posle odluke Mehanizma u Hagu da prepusti slučaj srpskom pravosuđu