DAČIĆ O OPOZICIJI: Formiranje tzv. Udužene opozicije, drugo pakovanje istog

Tanjug

ponedeljak, 10. 08. 2020. u 16:01

ДАЧИЋ О ОПОЗИЦИЈИ: Формирање тзв. Удужене опозиције, друго паковање истог

Nikola Skenderija

MINISTAR spoljnih poslova Srbije i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, izjavio je da formiranje takozvane Udružene opozicije Srbije iz Saveza za Srbiju predstavlja samo drugo pakovanje istog.

"Oni ne shvataju da nije problem u pakovanju, već u onome šta je unutra, što bezuspešno pokušavaju da prodaju građanima Srbije", ocenio je Dačić u izjavi za Tanjug.

On je istakao da je siguran da će "i rezultat i efekat drugog pakovanja biti isti - apsolutni krah i poraz na izborima, ako ikada na njih izađu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

momcilo

10.08.2020. 17:14

Надам се да ће СНС дати шансу Дачићу да ојача опозицију. СНС-СПАС v левичари Хајде да једном кренемо од старта како треба Десно на десно Лево на лево. Ајде да градимо Србију како треба, доста бућкуриша. Дачић јесте способан, и баш такав треба опозицији.

Varto Marx

10.08.2020. 17:42

SPS i SNS, To je isto kao rogovi u vrecu. Dacicu radi i sprovedem ideje radnicke klase, Ja zaradom mjesecno 500 eura a moj gazda 10'000.- evra, ja kupim 2 kg hleba, troje dece a gazda 1 dete 1kg hleba, za njih troje, gazda vilu a ja trodobni stan.Taksv je zivot u kapitalizmu. Nesmijem biti boledtan, i radim kako gazda kaze ako treba i nedeljom.

Milan

10.08.2020. 17:45

Ta nazovi opozicija je po Vučićevoj meri i verovatno po njegovom nalogu.Samo novi i časni ljudi mogu da povedu narod koji vapi za spasenje.