NISAM ZA PENZIJU, ZATO STUDIRAM: Vučić kaže da će one koji tvrde da je već kupio diplomu zvati na svaki ispit

Novosti online

petak, 07. 08. 2020. u 14:47

НИСАМ ЗА ПЕНЗИЈУ, ЗАТО СТУДИРАМ: Вучић каже да ће оне који тврде да је већ купио диплому звати на сваки испит

D.Milovanović

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je u obraćanju javnosti ironično primetio da je kao po običaju za sve uvek kriv pa i za, kako je čuo, nestanak struje na Divčibarama gde su ga neki u tri hotelske sobe psovali zbog toga.

- Nemam problem s tim. Sve ove uvrede namerno ponavljam, i ne znače mi ništa. Meni su važne bolnice, pruge, putevi, da imamo nultu stopu rasta, a ne minus 10 kao mnoge druge zemlje - ukazuje Vučić koji je ponovio pogrdne nadimke kojim ga neki zovu.

On je dodao i da je veteran u politici i da ne mogu da ga pogode besmislenim pričama.

- Nisam još zreo za penziju, zato sam i upisao Višu trenersku... Doduše, kažu i da sam već kupio diplomu ali zvaću ih na svaki ispit - rekao je Vučić čija je nedavna objava da upiše trenersku i želja da jednog dana trenira klince izazvala lavinu komentara na mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (28)

Nn

07.08.2020. 15:42

Postoje brojne opaske, uvrede, ismevanja na racun Vucica, ali to je zato sto takvim osobama smeta njegov uspeh, njegov veliki doprinos razvoju drzave, uprkos tome, on ce nastaviti da se bori za razvoj drzave i dobrobit naroda.

Dadisa7988

07.08.2020. 18:36

Svaki čovek se bori za sebe,pa tako i Vučić,želja mu je bila da upiše školu za trenera i šta ko ima problem više sa tim. Verujem da će i u tom poslu biti podjednako uspešan kao što je danas i u politici.

Ivana

07.08.2020. 20:02

Ovo je najbolji predsednik Srbije do sada, naravno da nije za penzije, i neće biti za penziju, ali novinari ako žele da se uvere, neka ga prate na ispitu.

Jelena

08.08.2020. 07:57

Svako od nas postoji neka želja i zato se istinski bori pa tako i Aleksandar Vučić, želja mu je bila da upiše školu za trenera i šta ko ima problem više sa tim. Verujem da će i u tom poslu biti podjednako uspešan kao što je danas u politici.