PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić predstavio je danas planove i programe za dalji razvoj i budućnost Srbije.

Orao

07.08.2020. 11:49

Predsednik Vucic i Vlada iako u izuzetno teskim,politickim,privrednim okolnostima i epdemiolosko zdravstvenoj svetskoj krizi postizu neosporno velike rezultate na svim poljima napredka Srbije.

borko

07.08.2020. 13:33

Puno planova. svaki dan nešto novo. Malo čovek da se zapita odakle i dokle. Ali pozdravljam sve napore koji se čine. Premijer mora u ovoj situaciji da bude jako autoritativna osoba. Siniša Mali je pravi čovek za to mesto. Ima znanje, ima stav.

LikaV

07.08.2020. 14:45

Зашто НАША ДЕЦА, до 18. године нису обухваћена једнократном државном помоћи. То је тешка дискриминација малолетне деце, као и њихових родитеља, који се кажњавају, а НЕ НАГРАЂУЈУ, што у овим тешким условима и временима рађају и брину о нашем подмлатку. Све треба да се подреди, управо НАШОЈ ДЕЦИ, а не само помагати власнике фирми и мале предузетнике, као и пензионере. Шта је са нашим пољопривредницима ? Како било, Држава према малолетницима има неизмирен дуг, као и према пољопривредницима и незапосленимаиако нису на бироу).

Nn

07.08.2020. 15:05

Sve sto je Vucic saopstio su dobre vesti- da se korona viris primirio ali ipak moramo i dalje biti oprezni, da smo ekonomski stabilni i da sledi jos jedan paket ekonomskih mera, da se grade covid bolnica, klinike, bolnice sirom Srbije, prosiruju, da budemo spremni za jesen, da ce se boriti maksimalno za KiM i da su pripremljene olaksice za poljoprivrednike.

Zdravko

07.08.2020. 19:05

Predsednice, svaka na mestu. Imate dar od Boga, sam On vas je postavio na celo drzave ! Hvala sto se mozemo uzdignute glave, predstaviti covekom Srpske nacionalnosti !! To dugo godina nije bilo moguce ! Sa postovanjem Zdravko Bilakovic

Ivana

07.08.2020. 22:21

Hvala našem predsedniku Vučiću koji zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države, koji želi da Srbija bude ekonomski jaka i razvijena, i koji radi na suzbijanju epidemija Kovida 19.