KOORDINATOR Prištine u procesu dijaloga sa Srbijom Skender Hiseni sastao se danas u Vašingtonu sa Specijalnim izaslanikom americkog državnog sekretara za zapadni Balkan Metju Palmerom, koji je Hiseniju preneo da SAD cene konstruktivnu posvećenost Prištine procesu dijaloga.

Komentari (3)

Tomy

04.08.2020. 02:39

Jeno mi nije jasno, Ko su Nemci da sude i govore sta moze a sta nemoze za Srbiju.Kosovo je u Srbiji i to je nasa teritorija, Kakve podele.Mi odredjujemo sta cemo sa Kosovskim Albancima a ne i sa nasom teritorijom Kosova. Zapamtite to jedno Svi na svetu pa i NEMCI; Koji se citav vek postavljaju kao diktatori i to uptavo protiv Srbije.Trebamo im jednom za uvek reci i pokazati ko su Srbi !!!

Djole

04.08.2020. 14:58

Ma oni mogu da pricaju sta god hoce oduvek se pricalo da je balkan bure baruta! To naklasavam iz razloga zato sto ne postoji vise jedna dominantna sila vec tri! Sa srpskim identitetom Kosovom i Metohijom nema pregovora jer nijedan srbin koji je srpskoga roda i poroda nebi se toga odreko jer bi izgubio identitet. Zato siptari niko vam ne brani da sanjate! Al nazalost moze se svima o glavu kolko vama tolko i nama obiti to na sta vi stremite. Treci svecki rat.

Opancar

07.08.2020. 07:54

A sta Vucic ima da pregovara sa siptarima? Pregovaraj direktno sa Amerikancima I trazi garanciju za sprovodjenje dogovora. Zasto se amerikancima ne ponudi ono sto imaju: bazu na srpskoj teritoriji za protekciju srpskog zivlja?