- I DALjE verujem da će gospodin Milošević razumeti gde ga vode i zašto.

Komentari (5)

Gloria

03.08.2020. 10:58

Ovaj Milošević je beslovesna budala - ne shvata da će oni koju su mu ubili baku jednoga dana da dodju i do njega, običnog srpskog izroda a on ni tada neće ništa da shvati!

Degman

03.08.2020. 11:21

u stvari ovo je najbolje što se moglo desiti Srbima u Hrvatskoj da progledaju. Ne pada sneg da pokrije breg nego da trag otkrije zver. Sad je jasno da glavni majstor koji stoji iza ovoga je Milorad Pupovac, adut htvatske obavještajne službe od samog početka. Isturio je smeće u prvi red a sam se "kao povukao" da bi prošao ispod radara. Ono što Srbija može učiniti je da prekine svaki kontakt s Pupovcem i Miloševićem, naravno i sa srpskim organizacijama i partijama u HR s kojima ovaj dvojac ima veze i tako im oduzeti legitimitet. Humanitarnu i svaku drugu pomoć upućivati preko Srpske pravoslavne crkve. Milošević je marginalac izabran između ološa kojeg ima na pretek. Ne treba mu davati publicitet. Ovo je rat koji će malo duže trajati. Hrvatsku iznad vode drži jedino članstvo u EU, a taj balon se ispuhava sve više i više.

Leda

03.08.2020. 16:33

Pupovac obmanjuje kad kaže da je Boris Milošević "žrtva" zbog odlaska u Knin. Činjenica je da je i njegov otac u vreme "oluje" bio mobilisan u hrvatskoj vojsci i borio se protiv Srba SAO Krajine. On odlazi da aminuje ubijanje i najveće etničko čišćenje Srba nakon Drugog svetskog rata.

Mišo Peć

03.08.2020. 17:58

Ništa bolji od ovg Miloševića nije ni ovaj Pupovac,on kao odlučio da predloži Miloševića za podpredsednika u hrvatskoj vladi,samo još da kaže po čijim instrukcijama je to uradio.

Nika

05.08.2020. 13:20

A sad Srbija da proglasi B. Miloševića i njegovog stranačkog šefa Pupovca za nepoželjne osobe u Srbiji. Izdajnicima ne treba pružiti gostoprimstvo.