VUČIĆ O ODLASKU MILOŠEVIĆA U KNIN: Ne mogu da ih podržim, ali ne želim srpsko-srpske teške reči

Tanjug

subota, 01. 08. 2020. u 11:05

ВУЧИЋ О ОДЛАСКУ МИЛОШЕВИЋА У КНИН: Не могу да их подржим, али не желим српско-српске тешке речи

Foto: Tanjug

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da ne može da podrži prisustvo srpskih predstavnika na proslavi Oluje u Kninu, ali je dodao da su možda njihovi argumenti jači,uz konstataciju da on to za sada ne vidi.

On je novinarima u Batajnici rekao da je to preneo i predsedniku SDSS Miloradu Pupovcu, ali i da tim povodom neće reći nijednu težu reč.

- Ne želim da dođe do srspko-srpskih teških reči ili zida i sankcija na Drini. Ja ću se drzati toga, a nisam odusevljen ovim potezom. Ali oni tamo žive i imaju svoje ideje, mozda su njihovi argumenti jaci od naših - zaključio je Vučić.

- Za nas je važno da Srbija i Republika Srpska zajedno obelezavanu stradanje srpskog naroda i tragediju zbog ostvarenja najtezeg etnickog čisćenja od Drugog svetskog rata - rekao je Vučić i najavio da će biti podignuto spomen obeležje, kao i na Petrovačkoj cesti gde je bombardovana kolona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (29)

Marija

01.08.2020. 19:36

Koliki je samo zlocin nacinjen od strane Hrvatske kada je pobila 2000 neduznih civila u koloni od 250000 ljudi, koje je prognala iz njihovih zavicaja! I sada je to mnogo tesko kada se o tome pise i govori! Hoce li iko za to ikada odgovarati?