OSNOVNO geslo po kojem kod nas deluje političko-medijski blok Anti Srbije sve više liči i podseća na onaj vatreni poklič obogaljenog Frankovog generala izgovoren 1936. godine na Univerzitetu u Salamanki: Živela smrt!

Komentari (4)

Sale

30.07.2020. 10:27

Pa bilo je brate jedno vreme kada se takvo nešto zvalo izdaja i rešavalo po kratkom postupku. Sad su bre svi puni "prava", mogu da ruše, da podrivaju koliko im mila volja, a vlasti treba da ih drže ko vrelo jaje inače vidi Bože nema "vladavine prava". I to sve sa zapada dolazi. Sa istog zapada gde te njihova policija prebije ko mačku ako si izašao iz reda. Ili čak i ubije kao zeca kako to rade u Americi. Tamo nema problema sa "vladavinom prava". Tamo je sve "OK". Samo u državama gde oni imaju interesa da ruše i vladaju, tamo treba petokolonašima da se duva pod rep.

Milutin

30.07.2020. 10:29

"Антисрбија" није ништа друго него остатак "Црвене буржоазије" из доба титоизма оличене у ДОС-у а обогаћене до неслућених висина преко криминалног "Закона о приватизацији из 2001. г" По америчким изворима, из пера истраж. новинара Мајка Хадсона, из Србије је на приватне речуне у иностранст. одливена 51. милјарда УС$. Ова врста људи види свој коначни тријумф само у пропасти Србије па навија чаки и за зликов. Павелића.

Amarcord

30.07.2020. 23:14

@Milutin - Извини али за време тог "комунизма" је Србија створила 100 милијарди уништених у бомбардовању и још 51 милијарду изнету из Србије . Панеће бити да је пљачку извела "црвена" буржоазија већ следбеници оне "обичне" којимаје лакше било да "скокну" до Швајцарске када загусти него да остану и боре се за Србију! Сви "експерти" које је ДОС "изнедрио" су прстигли из васколиког белог света и довршили НАТО деструкцију!