SRAMNO: Srđan Nogo pucao na Skupštinu pejnt-bol puškom (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2020. u 22:54

OPOZICIONI poslanik Srđan Nogo pucao je na Skupštinu Srbije pejnt bol puškom.

СРАМНО: Срђан Ного пуцао на Скупштину пејнт-бол пушком (ВИДЕО)

Foto: Novosti

On je u izjavi za portal "Srbin info" naveo da su već naručene puške za pejnt-bol, baklje, topovski udari i rakete za vatromet kojima će opozicija gađati buduće poslanike u novom sazivu srpskog parlamenta.

U razgovoru za navedeni portal Nogo poziva sve lidere i simpatizere opozicije, koji su i u prethodnom periodu zajedno sa njim protestovali ispred Skupštine, da dođu ispred parlamenta kada Aleksandar Vučić bude želeo da konstituiše Skupštinu i uvede kako ih Nogo naziva "svojih 250 konja i kobila u parlament".

Nogo nadalje poziva da svi ponesu pejnt-bol za puškaranje, pirotehniku, baklje, topovske udare i sve što budu mogli da kupe.

Kako navodi, on je već poručio pejnt-bol puške koje mogu da dobace 200-300 metara iz kojih će da se puca, te i da treba pozvati sve simpatizere da se pridruže u ovakvom puškaranju na buduće poslanike. 

Nogo potom u svojoj izjavi kaže i da ako dune neki vetar kada budu ispaljivali rakete za vatromet, ako ne budu lepo centrirane i slučajno puknu negde, pa zapale nekom sako "šta da se radi".

- Ako 30 raketa slučajno pukne niže, nikakav problem. Nismo krivi, tužite kompaniju koja ih je proizvela. Bacite topovski udar... ako ga vetar nanese... šta da radimo - kaže Nogo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

NOVI MIG-41: Leti do 5.500 km/h naoružan raketama kindžal i cirkon - obavlja borbene zadatke u stratosferi