SOCIJALDEMOKRATSKA stranka, čiji je lider Boris Tadić, poručila je u ponedeljak da je poslednji trenutak za izgradnju jake opozicione infrastrukture i apelovala na rukovodstvo Demokratske stranke da se zvanično izjasni o daljem procesu ujedinjenja sa SDS do kraja meseca.

Petrovic Ranko

20.07.2020. 23:23

Smeh,hocu jos samo jedan mandat(treci),izlazim iz stranke a nemam onu stvar da priznam da je DĐ mnogo jak i bezim iz stranke,imam stranku koja se raspala i pojedinci izašli na izbore.E,sada zelim da se vratim u stranku????Dragi Borise,ti si odavno za penziju kao većina starih kadrova DS.Šeta vas Đ. kao ovce.

Jovan Ducic

21.07.2020. 15:07

Ljudi kako,bre da nikako ne shvatite da vas narod nece.Prvo, vi ste sami izmedju sebe razjedinjeni, drugo,imali ste sansu i priliku da vladate i pukli ste,trece, opljackaste i Boga,a narod prevarili.Okrenite se oko sebe i pogledajte sta sve rusite,kako se ponasate time sami sebe sahranjujete.Imate li na umu prvo Srbiju i dostojanstvo,nemate i bas zbog toga vas narod nece.Razlaz otpadnici i jajare.

Mišo Peć

21.07.2020. 18:09

Tadić sa izmeštanjem Kosovskometohijskog pitanja iz UN na EU i traženja mišljanja medjunarodnog suda u Hagu o Kosovskoj nezavisnosti izgubio je svaku šansu kod Srpskog naroda da u budućnosti postane nekakav faktor na Srpskoj političkoj sceni,kao i demokrate sa njim zajedno.