KONSULTACIJE O FORMIRANjU NOVE VLADE: Vučić razgovarao sa predstavnicima liste albanskih partija

Tanjug

14. 07. 2020. u 10:13

КОНСУЛТАЦИЈЕ О ФОРМИРАЊУ НОВЕ ВЛАДЕ: Вучић разговарао са представницима листе албанских партија

Foto: Tanjug

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predstavnicima izborne liste „Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina“ i saslušao njihove predloge, zahteve i potrebe.

Predstavnici albanskih partija su govorili o nameri da se Albanci što više integrišu u institucije države Srbije, kao i o neophodnosti ekonomskog napretka, kako juga Srbije, tako i cele države, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Predsednik Vučić je sa pažnjom saslušao sve njihove primedbe na funkcionisanje države i istakao da smo spremni da na različite načine pomognemo razvoju juga Srbije.

Foto: Tanjug

 

On je naglasio da će predstavnike albanskih partija u narednih 14 dana obavestiti o daljem toku formiranja Vlade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (61)

Milovan Jovanović

14.07.2020. 11:09

Ovo je pre svega veliki dan za Srbiju i srpski narod predsednik će formirati pravu Vladu Republike Srbije koja će uvek raditi u interesu naroda i građana ove zemlje kao što je do sada radila. Podržavam ovaku odluku što se tiče formiranja.

Grigorije

14.07.2020. 14:29

@Milovan Jovanović - Citajuci prethodne komentare ne mogu da ih ne pitam...kako ste? U kom ste vi matrix-u. Razumem da ste placeni,ali preteraste. Morate da budete namazaniji.

Vlajko77

14.07.2020. 11:12

Konsultacije za formiranje Vlade Srbije pocele su danas sastankom predsednika Srbije Aleksandra Vucica sa predstavnicima izborne liste "Albanske demokratske alternative - Ujedinjena dolina".

Kosta

14.07.2020. 11:32

Pozivom na konsultacije počeo je proces formiranja nove vlade. Stranke će izneti svoja viđenja, a na predsedniku i SNS je da izaberu koalicione partnere, ukoliko žele. Vladu treba formirati što pre, počeo je dijalog sa Prištinom i mnogo je poslova pred državom.

Cedica

14.07.2020. 13:55

Nadam se da će vlada biti što pre formirana jer ima jako puno kvalitetnih ljudi koji bi u njen sastav mogli da uđu i da doprinesu stvaranju još bolje i jače Srbije.

Maja

15.07.2020. 07:25

Verovatno će biti velikih promena u vladi jer ima tu dosta onih koji su se potrudili bas, a ima i koji će se pozdraviti sa funkcijama jer su se previše ušuškali i olenjili.