SRAM IH BILO: Vučić reagovao na informaciju da je dr Kon dobio stan u Beogradu na vodi

Novosti online

12. 07. 2020. u 21:35

СРАМ ИХ БИЛО: Вучић реаговао на информацију да је др Кон добио стан у Београду на води

Foto: Pink Printskrin

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u eminisiji Hit tvit reagovao je na informaciju da je doktor Predrag Kon dobio stan u Beogradu na vodi.

Vučić je demantovao tvrdnje pojedinih zlonamernih krugova, da je poklonio jedan stan iz "Beograda na vodi", doktoru Predragu Konu, jednom od članova Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa.

On je rekao da je ta informacija čista laž.

- Na izborima se niko nije zarazio, možda se neko zarazio u kampanji, ali stranka za to ne snosi odgovornost, nijedan skup nismo organizovali, sve su mere poštovane, svi su imali maske, nikakvog kontakta niste imali, ušli izašli, trebalo je ogaditi političare, svuda u svetu se izbori dešavaju u Poljskoj, Španiji, pre toga u Hrvatskoj, Francuskoj. Svuda u demokratskim zemljama izbori moraju da se održavaju - istakao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (42)

caca

13.07.2020. 00:26

@Milan - Pakosni,zli i ljubomorni ljudi žive od širenja laži,laži su njihova duševna hrana,a opozicija je upravo ta koja pokušava da uništi Srbiju svojim lažima!!!!

OM

12.07.2020. 21:58

Izbori su se održali u Južnoj Koreji u jeku pandemije i nijedan problem nije nastao u vezi sa virusom. U Hrvatskoj takođe. Zašto bi izbori bili jedini razlog za povećani broj zaraženih, a ne naše neodgovorno ponašanje, kućne žurke, nepridržavanje preporuka lekara...?

Hobotnica

13.07.2020. 09:31

Svuda u demokratskim zemljama,da,ali niti je ovo demokratska zemlja,niti bilo gde u svetu postoji prava demokratija,sem mozda u Svajcarskoj!

Radmila

13.07.2020. 11:07

Plasiranjem notornih lazi od strane opozicije direkno vezano za dr Kona, je nepostovanje njegovog dela koje ostvario tokom svog radnog veka a ujedno i njegovo zalaganje na zaustavljanju strasne pandemije Korona virusa!