POLUPANE PROSTORIJE SNS U ČAČKU

V.I.

10. 07. 2020. u 17:15

ZA sada nepoznati počinioci kamenicama su u četvrtak veče, posle mirnog protesta par stotina građana ispred Skupštine grada, polupali stakla na prostorijama Gradskog odbora SNS u Čačku, u samom centru grada.

ПОЛУПАНЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС У ЧАЧКУ

Foto: V.I.

Prema našim saznanjima, protiv dve osobe podnete su krivične prijave za sinoćnja dešavanja.

- Neka razuzdana grupa, agresijom pokušava da nadomesti nedostatak političke podrške Čačana. Za glasove Čačana se bori radom i rezultatima, a ne kamenicama i razbijanjem našeg grada.

Mi smo pokazali kako se voli svoj grad i koliko smo uradili za sve naše sugrađane. Oni su to prepoznali i dali nam istorijsku podršku na ovim izborima.

Foto: V.I.

Tekst potpisa

Razbijači ihuligani su prošlost, a mi pozivamo sve one mirne, pristojne građane Čačka, koji istinski vole svoj grad na smirenost i suzdržanost, bez reakcije na ovakve besprizorne postupke. zameniti, a uz vašu podršku sugrađani, zajedno nastavljamo da gradimo moderniji i lepši Čačak - navodi se u saopštenju GrO SNS.

Gradonačelnik čačka Milun Todorović kazao je da se “nasiljem i uništavanjem imovine građana Čačka, ne može promeniti izborna volja sugrađana i jasno izkazana podrška SnS-u od strane 28.579 Čačana”.

Na njih ste bacili ove kamenice – zaključio je Todorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)