NA ŠOLAKOVIM MEDIJIMA POZIVAJU NA VUČIĆEVO UBISTVO: Brnabićeva reagovala povodom monstruoznih izjava

Novosti online

30. 05. 2024. u 10:06

ANA Brnabić, predsednica Narodne skupštine, reagovala je povodom napada i poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Novoj S.

НА ШОЛАКОВИМ МЕДИЈИМА ПОЗИВАЈУ НА ВУЧИЋЕВО УБИСТВО: Брнабићева реаговала поводом монструозних изјава

Foto: Tanjug

- Ma da, strašna Vučićeva diktatura - može da laprda bukvalno ko šta hoće bez ikakvih posledica, a medijski mrak izgleda tako što svaki bogovetni dan možemo da čujemo i vidimo čitavu lepezu mrzitelja, sve što pod kapom nebeskom možete da zamislite ("novinare", "analitičare", "eksperte", "komentatore", "agitatore", "umetnike" i slične), kako pozivaju na nasilno rušenje vlasti i ubistvo predsednika Republike Srbije

@avucic , a "profesionalni" novinari, na Šolakovim "profesionalnim" medijima ni da štucnu, a ne da opomenu sagovornika. "Novinar": Vučić mora proći kao Čaušesku. Drugi "novinar": Hvala vam. Imamo još minut vremena - šta još uvredljivo možete da kažete za Vučića? Alal vam profesionalni i objektivni mediji. A ja pozivam sve ljude da u nedelju, 2. juna, izađu na izbore i kažu da li žele da žive u Šolakovoj Srbiji, koju vodi Šolakova opozicija i mediji, ili u Srbiji koja napreduje, koja umesto mržnje nudi ljubav, planove i viziju, u Srbiji koja ne deli građane na one važnije, samozvanu "elitu" i one manje važne po, kako oni kažu, "selendrama", da li žele frustriranu Srbiju ili pobedničku Srbiju, stabilnost i prosperitet ili sivilo i jad. Do pobede!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

8 DANA VEĆ OD 560€ ALL INCLUSIVE Otkrijte raj na plažama Marsa Matrouh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!