PORUKA VUČIĆA NA INSTAGRAMU: Predsednik otkrio nove informacije o Rezoluciji o Srebrenici i poručio - BORIĆEMO SE DO KRAJA

Novosti online

24. 04. 2024. u 21:02

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić hitno se obrati putem Instagrama građanima Srbije.

ПОРУКА ВУЧИЋА НА ИНСТАГРАМУ: Председник открио нове информације о Резолуцији о Сребреници и поручио - БОРИЋЕМО СЕ ДО КРАЈА

Foto: Instagram

Posle susreta sa @unpga koji nam je saopštio da je Nemačka ubedljivo najangažovanija po pitanju usvajanja Rezolucije o Srebrenici, saopšteno nam je takođe, da zemlje sponzori Rezolucije ne žele bilo kakvo odlaganje glasanja. Jasno je da su nam ostale samo poslednje pripreme da se borimo za čast i obraz Srbije. Nikoga od predlagača nije briga ni za Dejtonski sporazum koji gaze, nije ih briga ni za stabilnost u našem regionu, jedino što žele je kolektivna kazna za srpski narod. Poruku smo razumeli i borićemo se do kraja.


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se predsedavajućim 78. Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija Denisom Frensisom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (3)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice