BEZOBRAZLUK DORE BAKOJANI BEZ PRESEDANA Vučić otkrio kojim su se sve sredstvima služili kako ne bi razgovarali sa Beogradom

Novosti online

19. 04. 2024. u 14:14

PRATIĆEMO glasanja i u skladu sa tim ćemo se izjašnjavati. Jesam li oduševljen ponašanjem gospođe Bakojani, odavno sam rekao da nisam. Mislim da je sramota to što je radila.

БЕЗОБРАЗЛУК ДОРЕ БАКОЈАНИ БЕЗ ПРЕСЕДАНА Вучић открио којим су се све средствима служили како не би разговарали са Београдом

Foto: AP

Ovo je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje "Novosti" da li nam je Grčka sada prijateljska ili partnerska zemlja zbog toga kako su se poneli kada kada je reč prijemu Prištine u Savet Evrope.

- Sad ću da vam dodam još neki detalj. 21. februara trebalo je prvo da se vidimo, pa su odustali od toga. Pa je trebalo da imamo konferencijsku vezu, trebalo je da razgovaramo putem video-linka, pa su rekli da nije moguće zbog njenog zdravstvanog stanja. Žao mi je zbog svega, ali čak ni ta osnovna obaveza da se razgovara sa Beogradom nije bila ispunjena. Ali dobro, zaboravi se preko noći da je osnovni princip bio Zajednica srpskih opština i bezbroj puta tako. Tako da to ništa novo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!