"PREDLAGAO SAM DA BOMBARDUJEMO BEOGRAD" Poljanski podsetio na Bajdenove reči: Ne nadajte se da ćete izbeći odgovornost (VIDEO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

28. 03. 2024. u 20:33

U NjUJORKU je počela sednica Saveta bezbednosti UN na kojoj bi trebalo da se debatuje o NATO bombardovanju SR Jugoslavije 1999. godine.

ПРЕДЛАГАО САМ ДА БОМБАРДУЈЕМО БЕОГРАД Пољански подсетио на Бајденове речи: Не надајте се да ћете избећи одговорност (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/Sava94

Nakon pročitane izjave američkog predsednika, Poljanski je citirao Bajdenove reči da se zalaže za bombardovanje Beograda.

- Predlagao sam da bombardujemo Beograd! Predlagao sam da pošaljemo američke pilote i srušimo sve mostove na Drini! Predlagao sam vrlo specifične vojne akcije! - vikao je svojevremeno Bajden. Što više pokušavate da sakrijete neprijatnu istinu njeno seme će dalje biti sejano - dodao je Poljanski.

Ruski predstavnik je zatim podsetio da su posle Jugoslavije napadnuti Irak, Libija, Avganistan...

- Ako ste zasad uspeli da izbegnete diskusiju o ovome nemojte se nadati da će vam biti lako da izbegnete odgovornost za svoje akcije - rekao je Poljanski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!