SRBIJA NA SAMITU NA KOJEM SE OBLIKUJE ENERGETSKA BUDUĆNOST EVROPE: Vučić podelio fotografiju sa De Kroom i Grosijem (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

21. 03. 2024. u 10:07

PREDSEDNIK Republike Srbije učestvuje na prvom globalnom Samitu o nuklearnoj energiji koji organizuju Međunarodna agencija za atomsku energiju IAEA i Kraljevina Belgija.

СРБИЈА НА САМИТУ НА КОЈЕМ СЕ ОБЛИКУЈЕ ЕНЕРГЕТСКА БУДУЋНОСТ ЕВРОПЕ: Вучић поделио фотографију са Де Кроом и Гросијем (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik se pre početka samita sastao sa Aleksandrom de Kroom i Rafaelom Marianom Grosijem, a tim povodom Vučić se oglasio i na društvenoj preži Instagram.

- Hvala Aleksandru de Krou i Rafaelu Marianu Grosiju na srdačnom dočeku i prilici da i Srbija učestvuje na ovom značajanom Samitu na kojem se oblikuje energetska budućnost Evrope. Ovo je prilika da sa svetskim liderima podelimo stavove o ulozi nuklearne tehnologije u procesu smanjenja upotrebe fosilnih goriva, o jačanju energetske bezbednosti i podsticanju ekonomskog razvoja - napisao je predsednik u objavi na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (37)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)