BRNABIĆ: Trogodišnje dete ima više logike i konzistentnosti u ponašanju od naše opozicije

Novosti online

11. 03. 2024. u 13:37

ONI koji su zakletvu položili u hodniku Skupštine, gazeći pravila, procedure, tradiciju i dostojanstvo, i Narodne skupštine i svih građana Srbije, kažu da je @avucic "zgazio" parlament jer je saopštio nešto što je naložio i potpisao predsedavajući, prof. Radenović, navela je Ana Brnabić na svom nalogu na društvenoj mreži Iks.

БРНАБИЋ: Трогодишње дете има више логике и конзистентности у понашању од наше опозиције

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

- Isti ti, danas na konferenciji za medije, kažu da bi "voleli da dobiju poziv od mandatara za sastav Vlade", a odbili su poziv @predsednikrs da dođu na konsultacije, što im je ustavna obaveza! Hteli su hitne beogradske i parlamentarne izbore pre kraja 2023. godine, dobili su ih. Hteli su nove izbore u Beogradu, imaju ih. Hteli su da se ti izbori odlože maksimalno moguće, dobili su i to - napisala je Brnabićeva.

- Sada se vraćaju na ono što su tražili u vreme kad su odlučno bili protiv vanrednih parlamentarnih izbora, odnosno kada su pretili da će blokirati zemlju ukoliko raspišemo izbore (a što je bilo samo 2 nedelje (!) pre nego što su počeli da prete da će blokirati zemlju ukoliko ih ne raspišemo) - a to je prelazna vlada u kojoj oni, bez obzira na rezultat izbora, moraju da učestvuju. I tako se nastavlja njihov začarani krug: hoću u Vladu, nemam većinu, tražim "prelaznu" Vladu - nema "prelazne" Vlade, hoću izbore - ne sviđa mi se rezultat izbora, hoću "prelaznu" Vladu. Trogodišnje dete ima više logike i konzistentnosti u ponašanju od naše opozicije. Bukvalno - zaključuje ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)