NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Vučić na Instagramu objavio novi snimak - Za mene nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije (VIDEO)

Novosti onlajn

03. 03. 2024. u 11:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Вучић на Инстаграму објавио нови снимак - За мене нема већег интереса од јаке и сигурне Србије (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Instagram

"Od izuzetnog značaja i najvećeg interesa za građane naše zemlje jeste proces približavanja jedinstvenom evropskom tržištu.

Zato smo boravili u Tirani gde smo razgovarali sa predstavnicima EU o Planu rasta za Zapadni Balkan.

Za mene nema većeg interesa od jake i sigurne Srbije i bolje budućnosti našeg naroda i zato insistiram na tome da imamo više završenih puteva nego što smo planirali, da nastavimo sa ulaganjima u infrastrukturu, zdravstvo i nauku, da privučemo još više investicija. Uporedo sa ekonomskim jačanjem, mi čuvamo svoj slobodarski duh, nezavisnu politiku i borimo se za naš narod na KiM koji nikada nećemo ostaviti na cedilu.

Pred nama su veliki poslovi i ozbiljne reforme koji će ubrzati ostvarenje naše vizije budućnosti i novog lica Srbije, a ja ću nastaviti da se borim, jače nego ikada, za svoju zemlju, za svoj grad i svoj narod", naveo je predsednik na svom zvaničnom Instagram profilu u opisu snimka. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (80)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave