ŠOLAKOVI MEDIJI "PREPISUJU" KURTIJEVE LAŽI: Propao pokušaj da se oslabi Srpska lista

Novosti online

27. 02. 2024. u 21:27

KURTIJEVI i Šolakovi mediji ponovo udruženo udaraju na Srbe sa KiM i kreiraju lažne i nepostojeće afere.

ШОЛАКОВИ МЕДИЈИ ПРЕПИСУЈУ КУРТИЈЕВЕ ЛАЖИ: Пропао покушај да се ослаби Српска листа

Foto: Arhiva Novosti/Nebojša Paraušić

Naime, danas je sinhronizovano objavljena lažna vest prvo na Kurtijevim medijima u Prištini, a potom i na tajkunskim Šolakovim medijima u Beogradu u kojoj se tvrdi da se na mutnom video snimku koji se pojavio navodno nalaze bivši potpredsdnik Srpske liste Milan Radoičić i bivši predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Međutim, Spirić je večeras demantovao da se nalazi na pomenutom snimku.

- Nije tačno, vidi se da nisam ja na tom snimku - rekao je Spirić kratko novinaru Informera

Očigledno je da je reč o još jednom pokušaju pravljenja lažne afere i podmetačine, s ciljem slabljenja srpskih interesa na KiM, čiji je krajnji cilj da se oslabi Srpska lista, destabilizuje jedinstvo Srba na KiM i uruši veza našeg naroda u pokrajini sa svojom državom Srbijom.

Međutim, uprkos činjenici da se radi o lažnoj vesti koju su plasirali Kurtijevi mediji s ciljem diskreditacije Milana Radoičića, tajkunski portali u Beogradu odmah su potrčali da vest objave i ustvrde bez ikakvih dokaza ko se na snimku veoma loše rezolucije nalazi, a za koji nije poznato ni kada je ni gde nastao. 

Jasno je da kada treba napasti Srbiju, krše i sve novinarske kodekse i ne proveravaju tvrdnje koje objavljuju, već blanko prepisuju Kurtijeve spinove.

BONUS VIDEO: LAŽI OPOZICIJE O KRAĐI IZBORA RUŠE SE KAO KULE OD KARATA: Njihov cilj je destabilizacija Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)