NIKOLIĆ: Zelenović, Lutovac i Milivojević lobiraju za Kurtija i propast Srbije

Novosti online

22. 02. 2024. u 17:17

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Ivana Nikolić poručila opoziciji da vode najgoru i najbedniju kampanju protiv svog naroda.

НИКОЛИЋ: Зеленовић, Лутовац и Миливојевић лобирају за Куртија и пропаст Србије

Foto: SNS

Putujući cirkus, na čelu sa lopužama Zelenovićem, Lutovcem i Milivojevićem ponovo ide po Srbiji i lobira za teroristu Aljbina Kurtija i za propast Srbije.

Oni koji cenzus nisu prešli, koji odlaze po inostranstvu, pljuju po svojoj državi i svom narodu, koji cmizdre Violi Fon Kramon i traže da ih stranci dovedu na vlast - idu od mesta do mesta, presreću građane kojima plasiraju laži i govore sve najgore o predsedniku Vučiću i našoj državi.

Nema sumnje da ne mogu da prihvate poraz na izborima i nema sumnje da su funkcija i fotelja jedino za šta se bore i za šta ne biraju sredstva - čim vode najgoru i najbedniju kampanju protiv svog naroda, zastupajući tuđe interese.

Oni koji su navikli da kradu, koji su opustošili budžete dok su bili na vlasti - polaze od sebe i pokušavaju da svoj poraz i to što su ih građani kaznili prikriju navodnim krađama. Prvo, sami su tražili izbore, izborni uslovi su onakvi kakve su oni želeli (a i po uslovima od ranije, iz "njihovog" vremena Srpska napredna stranka ih je ubedljivo pobeđivala), u sve su imali uvid, na svim biračkim mestima su imali kontrolore - džaba sve - narod ih neće. Možemo da idemo na izbore svake nedelje, možete da plačete kome god hoćete, možete da se krijete ispod Kurtijeve ili Violine suknje - ništa vam ne vredi. Vlast u Srbiji bira narod.

Mufljuzi, izdajnici, lopovi, ljudi koji žele nečiju smrt, NATO lokatori - neće krojiti sudbinu građana Srbije!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)