SRBI SA KOSOVA I METOHIJE SVOM PREDSEDNIKU: Odajemo priznanje Vučiću što je celom svetu preneo istinu

Novosti online

08. 02. 2024. u 23:55

SRPSKA lista u ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije uputila je priznanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog borbe u SB UN.

СРБИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ СВОМ ПРЕДСЕДНИКУ: Одајемо признање Вучићу што је целом свету пренео истину

Foto: M. Stevanović

"Predsednik Aleksandar Vučić održao je večeras istorijski govor u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija gde je čitavom svetu predočio apsolutnu istinu - da Aljbin Kurti danas nad Srbima na Kosovu i Metohiji sprovodi zločin protiv čovečnosti namerno kreirajući nepodnošljive uslove života za naš narod. On je pred očima čitavog sveta stao čvrsto u odbranu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i principa međunarodnog prava.

U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije odajemo priznanje predsedniku Aleksandru Vučiću što je čitavom svetu preneo istinu o stradanju srpskog naroda na ovim prostorima od strane režima Aljbina Kurtija i namere Kurtija da protera srpski narod i ugrozi mir na Zapadnim Balkanu.

Kao pravi državnik, predsednik Vučić se u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija pred najmoćnijim zemljama sveta hrabro kao lav borio za opstanak i ostanak srpskog naroda na svojim vekovnim ognjištima i ukazao na potrebu da čitav demokratski svet stane u zaštitu našeg naroda.

Ponosni smo i hrabri nas činjenica da našu državu i naš narod u ovim teškim vremenima vodi predsednik Vučić koji je više puta do sada dokazao koliko mu je stalo do Srbije i Srba, a posebno našeg naroda na Kosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (52)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!