VUJOVIĆ: Đilasova opozicija dokazala da su sluge stranih faktora

Novosti online

08. 02. 2024. u 17:46

DESTRUKTIVNA i ličnim interesima podstaknuta akcija koju predstavnici opozicije vode van granica naše zemlje, beskrupulozno blateći Srbiju i njenog legitimno izabranog predsednika, ponovo je potvrdila da bivši režim ne preza ni od čega kako bi se mimo volje većine građana dočepao vlasti, izjavila je danas potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović.

ВУЈОВИЋ: Ђиласова опозиција доказала да су слуге страних фактора

Foto: Ministarstvo zaštite životne sredine

U ovom odsudnom trenutku kada svi građani Srbije treba da se ujedine na braniku teritorijalnog integriteta naše zemlje, zajedno sa našim predsednikom Vučićem koji se u UN svim silama bori za srpski narod na KiM, Đilas i šaka prodanih kvazipolitičara koristi momenat za svoje političke ciljeve. Rezolucija koja je danas doneta ne samo da ne podržava demokratske vrednosti u celini, imajući u vidu da je izborni postupak protekao uz najmanje primedbi, već dovodi u pitanje posvećenost evropskim vrednostima samih evropskih institucija.

U specijalnom ratu koji se vodi u cilju razaranja Srbije i potčinjavanja svih njenih građana, Đilasova opozicija je dokazala da su sluge stranih faktora koji žele da omoguće secesiju Kosova i Metohije.

U ovom momentu je neophodno da se svi ujedinimo. Ne smemo da pokleknemo. A iskreno se nadam da će i građani koji su glasali za ove političke otpadnike shvatiti da su bili zavedeni njihovim lažima i obmanama.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (33)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave