SKANDALOZNI ZAHTEV ZAPADA: Da sednica SB UN o Kosovu bude zatvorena za javnost - ne daju da se čuje glas Vučića i Srbije

Novosti online

06. 02. 2024. u 16:36

ZAPADNI centri moći sve čine da sednica Saveta bezbednosti UN posvećena stanju na Kosovu koju je tražila Srbija, bude zatvorena za javnost – ekskluzivno saznaje Sputnjik iz diplomatskih izvora.

СКАНДАЛОЗНИ ЗАХТЕВ ЗАПАДА: Да седница СБ УН о Косову буде затворена за јавност - не дају да се чује глас Вучића и Србије

Foto: EPA

Zapadni centri moći sve čine da sednica Saveta bezbednosti UN posvećena stanju na Kosovu koju je tražila Srbija, bude zatvorena za javnost – ekskluzivno saznaje Sputnjik iz diplomatskih izvora.

Ovim skandaloznim zahtevom ne žele da omoguće da se čuje glas Srbije i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Lideri zapadnih sila započeli su diplomatsku ofanzivu da sklone raspravu o KiM daleko od očiju javnosti kako bi sprečili da istina o katastrofalnom stanju u južnoj srpskoj pokrajini izađe u javnost.

- Očigledno je cilj moćnih zemalja zapada da se ne čuju argumenti Srbije i predsednika države Aleksandra Vučića. Da svet bude uskraćen za istinu o strašnoj nameri Prištine da izvrši pogrom na Kosovu i Metohiji - preneo je diplomatski izvor Sputnjika upućen u dešavanja u UN.

Srbija je zvanično u ponedeljak podnela zahtev za sazivanje vanredne sednice SB zbog situacije na Kosovu i Metohiji.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)