OPOZICIJA NAČISTO PROLUPALA: Đilasovac dogovorio prodaju NIS-a, a njegov šef prodao, a sad to prebacuje - Vučiću (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

24. 01. 2024. u 13:57

LUDOSTIMA opozicije nema kraja, gostujući u emisiji, Borko Stefanović ponovo je napao predsednika Vučića i dodao da je kriv što je Rusima prodata kompanija NIS.

ОПОЗИЦИЈА НАЧИСТО ПРОЛУПАЛА: Ђиласовац договорио продају НИС-а, а његов шеф продао, а сад то пребацује - Вучићу (ВИДЕО)

Foto: Eks printskrin/Detektor laži

- Važno je da ne dozvolimo ovom režimu da nas izoluje, da građanima deli propagandu a strancima laži ili još gore - unosne projekte zbog kojih se dobija podrška, KAO ŠTO JE RUSIMA DAO 𝗡𝗜𝗦! Vučić kroz sve projekte kupuje njihovu podršku! - poručio je Stefanović.

O poklanjanju NIS-a Rusima 2008. pisala je Snežana Čongradin - sada poznata novinarka opozicionog lista Danas:

"Borko Stefanović je u vreme prodaje NIS-a bio desna ruka tadašnjeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića. I tada očigledno, a danas dokazano – bio je deo tima koji su ugrozili nacionalni interes Srbije. U kontekstu priče u vezi sa prodajom NIS-a njegova odgovornost morala bi biti utvrđena jer je bio jedan od političara koji su se dogovarali, pregovarali, potpisali i glasali za energetski sporazum sa Rusijom. Kao šef pregovaračkog tima za prodaju NIS-a ruskom Gaspromnjeftu, on je ispregovarao ovako štetan sporazum po Srbiju."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (35)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)